НовиниДепутат власним коштом оновив спортивний майданчик, бо "не вийшов...

Депутат власним коштом оновив спортивний майданчик, бо "не вийшов рилом" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Депутат міської ради від Партії вільних демократів Володимир Гриценко разом із однодумцями реанімували у дворі будинку по вулиці 30 років Перемоги, 8 спортивний майданчик. Він був абсолютно занедбаним, оточеним трухлявими гілками та стовбурами дерев, що зламали огорожу.

"Цілий рік виношував ідею, як завершити майданчик без допомоги міста, бо коштів на округ отримав рівно "нуль". Не вийшов рилом…, не вхожу до числа депутатів з "Групи 31", що розділили бюджет та отримали від 1 до 1,5 млн. грн. на свої округи. Я наполягав, просив, виступав та писав про цей майданчик (він єдиний на десяток багатоповерхівок в районі), вкладав його до Програми соціально-економічного розвитку. Дарма…", – написав на своїй сторінці у "Facebook" Володимир Гриценко.

Депутат вирішив діяти самотужки: залучив активістів, однодумців та працівників Соснівського СУБу і відновив огорожу. Була виготовлена конструкція ворота-баскетбольний щит і облаштована у дворі. Депутат планує залучити місцеву молодь до фарбування знарядь і облаштування території.

Нагадаємо, Володимир Гриценко кілька тижнів тому організував в одному з дворів свого округу конкурс "Просто лавка". Місцеві обрали лавки у дворі, привели їх до ладу, обмалювали цікавими малюнками. Переможці конкурсу отримали призи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x