НовиниЧеркасці платять лікарям, щоб бути впевненими у якості наданих...

Черкасці платять лікарям, щоб бути впевненими у якості наданих послуг?

-

- Advertisment -

Громадський активіст Олег Устименко переконаний, що черкащани звикли платити лікарям, щоб бути впевненими у якості наданих послуг. Про це він заявив у ефірі програми "Дійові особи".

"Частина лікарів не чесні на руку. Вони використовують емоційний стан хворого, коли людина готова зробити все, щоб вилікуватись. Тому несуть-дають гроші, щоб отримати якісні послуги. Можна не дати, але тоді не має певності, що послуга буде якісною", – говорить Олег Устименко.

Директор департаменту охорони здоров'я ЧМР Олег Стадник погоджується з тим, що справді частина лікарів спекулюють на емоційному стані хворого.

"Знаєте, яка починається паніка, коли пацієнт потрапляє в медустанову. Він розпитує у пацієнтів в палаті, хто їх лікує, як лікує, що треба зробити, скільки заплатити. Сусільство в підсвідомості знає, що по іншому ця система не функціонує. Є люди, які готові заплатити, є лікарі, які готові взяти. Я б не сприймав їх злочинцями. Для мене не сприйнятливий лише той факт, коли ти ще не почав надавати допомогу, а вже користуєшся людиною, наперед щось вимагаєш. Вдячність пацієнтів завжди була і завжди буде. Але нині вона набуває перекривлених рис", – переконаний Стадник.

За його словами, раніше пацієнти дякували квітами, солодощами. А нині ж, коли лікарів готують і в приватних вишах, то для них стає звичним те, що вони дають гроші за навчання і відповідно можуть брати гроші і за свої послуги, як фахівця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах чоловік отримав підозру: ударив ножем сусіда

Повідомили про підозру 24-річному жителю Черкас за спричинення тяжкого тілесного ушкодження. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.  Інцидент стався...

Засідання Черкаської обласної ради не відбулося: не зібрався кворум

Зібрання депутатів сьогодні так і не стало позачерговим засіданням. Через брак кворуму. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Шампанське і десерти: як правильно підібрати гастрономічну пару?

Ігристі вина — це дуже смачні напої, і вивченню...

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x