НовиниТоменко просить виключити статті про заборону діяльності ЗМІ із...

Томенко просить виключити статті про заборону діяльності ЗМІ із закону про санкції

-

- Advertisment -

Нардеп із Черкащини вважає, що в остаточній версії закону про санкції не повинно бути статей про заборону діяльності ЗМІ. Про це повідомляють на персональному сайті Миколи Томенка.

Микола Томенко звернувся до Комітету з питань національної безпеки та оборони, що готує законопроект до другого читання, з пропозицією вилучити підпункти 9, 10, 11, 12, 13 пункту 1, які стосуються санкцій проти ЗМІ.

– Переконаний, що статті, які вводять нову незаконну та неправомірну процедуру можливого закриття будь-яких засобів масової інформації від телебачення до Інтернету будуть зняті, – говорить Голова Комітету з питань свободи слова та інформації.

Микола Томенко вважає, що в українському законодавстві вже передбачена процедура реагування на антиукраїнську, антидержавницьку діяльність іноземних ЗМІ. Йдеться про відключення чи заборону через рішення Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення і відповідне судове рішення.

Томенко повідомив,що депутати Комітету підготували зміни до законодавства, які вимагатимуть від судів розглядати такі звернення від Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення протягом 3 днів.

 – Що стосується друкованих ЗМІ – це сфера відповідальності Державного комітету телебачення і радіомовлення України. За будь-яких обставин не можна передавати повноваження щодо санкцій про засоби масової інформації РНБО, – наголосив радник Президента.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні допомогли літній жінці, яка загубилася

На лінію 102 надійшло повідомлення про зникнення жінки похилого віку на вулиці Чехова. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції...

З приводу конфлікту біля черкаського храму із заявами до поліції звернулися 24 людини

Учора вранці стався конфлікт на території Свято-Михайлівського кафедрального Собору між групами громадян. Госпіталізованих унаслідок бійки немає. Повідомляє Поліція Черкащини. На...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x