НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 12 серпня

Опубліковано актуальну карту АТО на 12 серпня

-

- Advertisment -

За останню добу сили АТО продовжували успішний наступ на противників. Силовикам вдалося максимально звузити кільце навколо Донецька. Про це повідомляють у прес-центрі АТО.

Військові нанесли кілька вогневих ударів по опорних пунктах противника. Знищили значну кількість техніки та живої сили терористів. Серед бойовиків поширюється паніка та хаос. Зафіксовані масові випадки дезертирства у лавах терористів.

За останню добу сили АТО 26 разів вступали у вогневий контакт з терористами в районах населених пунктів Горлівка, Степанівка, Амвросіївка, Георгіївка, Новосвітлівка, Красний Луч, Стукалова Балка, Іл’їнка, Весела Тарасівка, Жовте, Жовте, Сабівка, Челюскінець, Камишне, Піски, Макарове, Міусинськ та аеропорту "Луганськ".

Протягом останньої доби силовикам вдалося взяти під свій контроль кілька населених пунктів в зоні АТО: Пантелеймонівку, Іванівку, Круглик та Степанівку.

Продовжуються обстріли позицій сил АТО з території РФ та спроби незаконного проникнення на територію України російських найманців під вогневим прикриттям. Вчора росіяни із села Маноцький (Росія) обстріляли із артилерії та мінометів наші прикордонні підрозділи у районі "Станично-Луганське". Сьогодні вночі з трьох напрямків, в тому числі і з Російського, обстріляли пункт пропуску "Успенка" в Донецькій області. Це вкотре підтверджує координацію агресії Російської Федерації.

Карту у збільшеному розмірі дивіться ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Школа в Черкасах відзначила 50-річчя від дня заснування (ВІДЕО)

Черкаській загальноосвітній школі № 24 – 50 років! З нагоди ювілею у закладі відбулися святкові урочистості. Повідомляє власний кореспондент...

Черкаські Мавпи на чолі із 25-річним тренером вибороли перемогу в Луцьку

Черкаські Мавпи виграли свій перший матч ігрового тижня регулярного чемпіонату Суперліги Favbet, здолавши в Луцьку БК Рівне — 72:68....

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x