НовиниБойовики можуть вдарити по Харкову та Одесі – Гриценко

Бойовики можуть вдарити по Харкову та Одесі – Гриценко

-

- Advertisment -

Бойовики можуть скоїти напади на Харків та Одесу, припускає колишній міністр оборони України, народний депутат родом зі Звенигородщини Анатолій Гриценко.

За його словами, сепаратисти не збираються складати зброю, а переговори використовують лише для затягування часу та перегрупування сил. В інтерв’ю Радіо Свобода Анатолій Гриценко заявив, що навіть склад учасників переговорів свідчить про провал мирного плану.

– Буквально з першого дня мирний план президента Порошенка вже зірвано. Очевидно, що треба думати над планом "Б", який, як він заявив, детально опрацьований. Тому що відбулися переговори з терористами. Донецьку і Луганську "республіки" представляли ті люди, які віддавали накази, зокрема, знищувати український літак ІЛ-76, після чого 49 військових загинуло. Віддавали накази знищувати блокпости. Це – неприпустимо! – зазначив Гриценко.

Також він обурився, що в переговорах бере участь Медведчук, який завжди відстоює інтереси Російської Федерації.

– Якщо говорити про склад учасників, то тут взагалі незрозуміла ситуація. На зустріч з Кучмою, якого відрядив президент Порошенко, з представником ОБСЄ і послом Росії Зурабовим прийшли ті люди, щодо яких міжнародна спільнота вживає санкції, щодо яких українські правоохоронні органи проводять розслідування, яких оголосили в розшук. Звідки взявся Медведчук, проти якого санкції, який завжди відстоює інтереси Росії, "русского мира", який відкрито виступав і виступає за федералізацію, проти підписання угоди про асоціацію з Європою, за вступ до Митного союзу, що суперечить інтересам країни і тим декораціям, які зробив президент Порошенко під час інавгурації і після того? Там знову Царьов, якого розшукують! Там лідери так званих "ДНР" та "ЛНР", яких Генеральна прокуратура назвала терористами, порушила кримінальні справи за тероризм і так само розшукує! Це дуже важко зрозуміти. Доки будуть там такі люди сидіти за столом, нічого доброго від того не буде. Тому я вважаю, що президентові вже треба думати над планом "Б", план "А" фактично зірвали у перший день, – сказав Анатолій Гриценко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x