НовиниСвободівець про результати Тягнибока на виборах: "Усе йде за...

Свободівець про результати Тягнибока на виборах: "Усе йде за нашим графіком"

-

- Advertisment -

Партія "Свобода" за всю виборчу кампанію на позачергових виборах Президента України 2014 року витратила 15 млн 605 тис. грн, що є малою сумою у порівнянні з головними претендентами на посаду глави держави. Про це під час брифінгу повідомив народний депутатів від ВО "Свобода", куратор Черкащини в Парламенті Юрій Сиротюк, цитує його прес-служба "Свободи".

– Протягом кампанії ми провели дві великі хвилі агітації – це відеоролики на телебаченні до Великодня та Дня Матері. Ми намагалися популяризувати загальноукраїнські цінності, які сповідує ВО "Свобода", а не саму партію. Також більша частина цих коштів пішла на телеетери, оскільки ми відмовилися від розміщення рекламних щитів. Так ми акумулювали кошти для фінансування кількох підрозділів українського війська, оскільки ми знаємо, в якому жахливому стані матеріальне забезпечення армії, – зазначив Сиротюк.

Він додав, що "Свобода" розцінює ці ці президентські вибори як одну з власних перемог та перемогу України.

– Найбільшим успіхом "Свободи" ми бачимо те, що сьогодні більшість кандидатів позиціонують себе як патріоти або націоналісти. Бо якщо ви пригадаєте вибори 1999-го або 2004-го року, то більшість кандидатів змагалися популістичними гаслами, використовуючи соціал-демократичну риторику. Зараз же всі реальні претенденти використовують патріотичне поле електорату та кажуть наші гасла. Немає жодного серйозного кандидата, який би не взяв на свій прапор ідеї люстрації та боротьби з кремлівським агресором, – констатує Сиротюк.

Водночас серед негативних моментів на виборах у "Свободі" виокремлюють використання кандидатами платної реклами та "великих грошей", з якими було важко конкурувати.

За словами Сиротюка, у "Свободі" все ж розуміють, що ці вибори виконують одне завдання, яке стоїть перед української нацією – це легітимація влади в Україні.

– Легітимно обраний президент означатиме, що будь-які спроби зовнішнього втручання будуть невмотивованими і трактуватимуться як неприкрита агресія. Виборами війну не виграєш, тому ми будемо вимагати від новообраного президента, ким би він не був, реалізації конституційних прав громадян про захист життя й гідности. Нас непокоїть ситуація з етнічними чистками на Донбасі, коли українців переслідують за їхню мову та переконання, а четверо наших побратимів є викраденими і досі їхнє місце перебування невідоме. І ми будемо вимагати, аби наступний Верховний Головнокомандувач зробив все для ліквідації терористів та їхніх анклавів на Донбасі, – зазначив свободівець.

Відповідаючи на питання журналістів, заступник Голови ВО "Свобода" сказав, що будь-який результат буде прийнятним, бо на патріотичному полі тепер грають майже всі серйозні кандидати, але з часом виборці зрозуміють, хто спекулював на цих гаслах, а хто послідовно, 23 роки відстоював свої цінності. І, мовляв, саме тоді "Свобода" отримає справедливий результат на виборах.

– На з'їзді 2012 року ми ставили план мати 2020 року президента-націоналіста. Тож все йде за нашим графіком, – сказав наостанок Сиротюк.

Нагадаємо, згідно з екзит-полами, лідер "Свободи" Олег Тягнибок набрав близько 1,4 %.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські правоохоронці провели рейд Черкасами: перевіряли громадян і заклади

Черкаські поліцейські провели комплексне відпрацювання Черкас. Поліцейські провели спільне патрулювання до якого залучили Управління патрульної поліції, представників громадських формувань,...

На Черкащині з’являться завод і цех із переробки картоплі

У Черкаській області побудують завод із переробки картоплі на пластівці. Створює виробництво овочевий підрозділ насіннєвої компанії «Маїс», підприємство «Філд...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x