НовиниНардепи зареєстрували законопроект про тимчасову заборону російських серіалів

Нардепи зареєстрували законопроект про тимчасову заборону російських серіалів

-

- Advertisment -

Голова комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко разом з народним депутатом В’ячеславом Кириленком зареєстрували в парламенті законопроект про тимчасову заборону трансляції російських . Про це повідомляють у прес-службі нардепа із Черкащини.

– Виник парадокс, який пов’язаний з тим, що новини на усіх українських телеканалах виглядають сьогодні адекватними і патріотичними. Водночас поруч з ними транслюють російські серіали, що пропагують доктрину "русского мира", потужність російської армії та спецслужб, – зауважив Микола Томенко.

Він повідомив, що йому як голові парламентського комітету не вдалося переконати керівників усіх каналів, щоб вони самостійно відмовилися від показу таких російських серіалів.  Тому автори законодавчої ініціативи пропонують внести доповнення до Закону України "Про телебачення і радіомовлення".  

Вони пропонують тимчасово заборонити трансляцію і ретрансляцію аудіовізуальних творів, серед головних героїв яких є працівник правоохоронних органів, збройних сил, спеціальних служб Російської Федерації (за винятком аудіовізуальних творів радянського виробництва, що були відзняті до серпня 1991 року).

 – Адже для того, щоб перемогти у нинішній війні з Росією, треба спочатку виграти світоглядну й інформаційну війни, – переконаний Микола Томенко.

Нагадаємо, в Україні заборонили показ російського фільму "Піддубний" про чорнобаївського богатиря та фільму "Біла гвардія". Експерти визнали обидва фільми такими, що "демонструють зневагу до української мови, народу та державності", а "окремі факти спотворені і переписані на користь Росії".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині затримали чоловіка, який кинув гранату у підлітків

У селі Кримки Звенигородського району чоловік кинув гранату у компанію підлітків, поранивши трьох 17-річних дітей: двох хлопців та дівчину....

Ексчиновник, а нині військовий із Черкас, шукає кілька мотоциклів: на ходу і без документів

Військовий із Черкас, а в минулому секретар Черкаської міської ради, Ярослав Нищик просить черкащан передати його військовому підрозділу мотоцикли...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x