НовиниЗаборонений у Росії письменник вважає, що в Черкасах живуть...

Заборонений у Росії письменник вважає, що в Черкасах живуть щасливі люди (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Український письменник зі світовим ім'ям Андрій Курков привіз до Черкас свій "Пікнік на льоду". В арсеналі 53-річного письменника – зо 20 кіносценаріїв, 7 дитячих книжок і аж 18 виданих романів., ідеться в сюжеті "ВІККА-НОВИН".

Зустріч відбулася у Черкаському художньому музеї.

Про свій перший і водночас успішний роман письменник Андрій Курков розповідає із захопленням. "Пікнік на льоду" про безробітного журналіста, від якого через безгрошів’я пішла подруга. Розраджує невдаху пінгвін, якого той узяв із зоопарку.

– Я в Черкасах був, здається, один раз років 15 тому. А Україною подорожую дуже часто. Якось тут спокійно, тепло, чисто дуже. І таке відчуття, що тут живуть щасливі люди. Тобто я бачив дуже багато усмішок людей на вулиці, – каже Андрій Курков

Організаторка зустрічі, засновник МГО "Книжковий маестро" Людмила Фіть каже: запросити Куркова до Черкас хотіла вже давно. Та через його щільний графік це було непросто. Події в розкладі письменника розписані на чотири роки вперед.

– Ми подивилися його далі графік: через тиждень Франція, потім Німеччина, потім Індія. І ми серед них. Після кожного письменника, після кожної зустрічі є аура. Потім згадуєш. І ми розуміємо, що за Андрієм Курковим ми вже сумуємо зараз, – говорить Людмила Воролимирівна.

Коли наступного разу приїде до Черкас – письменник не знає. Натомість активісти "Книжкового маестро" готуються і далі вражати черкаських читачів. Обіцяють невдовзі організувати зустрічі з не менш цікавими авторами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

За тиждень на Черкащині зафіксували 55 випадків гострих кишкових інфекцій

З 13 по 19 вересня на Черкащині зареєстровано 55 випадків гострих кишкових інфекцій. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного...

У Корсуні-Шевченківському затримали чоловіка за спробу зрізати дерево в заповіднику

21 вересня правоохоронці затримали місцевого жителя, який зрізав дерево у державному історико-культурному заповіднику в Корсуні-Шевченківському. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x