НовиниВід імені Матюші черкасцям розповідають, що Жуковська родом з...

Від імені Матюші черкасцям розповідають, що Жуковська родом з Козятина

-

- Advertisment -

Містом поширюють анонімні бюлетень Партії пенсіонерів України, яка балотується до міської ради, та звернення до громадян від імені кандидата у мери Володимира Матюші (Партія пенсіонерів України), інформує ОПОРА.

Так, у поштові скриньки виборців було рознесено звернення до черкасців від кандидата на посаду міського голови від Партії пенсіонерів України Володимира Матюші із закликом вимагати встановлення фільтрів на трубах "Азоту", щоб "не пахло аміаком, щоб зник "ацетон" у дітей". Тут також зазначено, що рідне місто почесного президента ПАТ "Азот" Валентини Жуковської не Черкаси, а Козятин, і "чиїм "Рідним містом" вона переймається?". Як відомо, Валентина Жуковська активно займається агітацією партії "Рідне місто", яке також бере участь у місцевих виборчих перегонах.

Бюлетень "Партії пенсіонерів України" від 13 травня має назву "13 соратників Олійника рвуться до влади в Черкасах". Аркуш формату А3 містить коротку довідку про самого Володимира Олійника, нині депутата Верховної Ради від Партії регіонів, а на звороті – такі ж довідки про його 13-х "соратників", які зараз балотуються в міську раду по спискам партій та багатомандатних округах від різних політичних сил. Серед них – "ВО "Батьківщина", Партія регіонів, Українська спілка ветеранів Афганістану. Усі матеріали направлені на агітацію проти депутатів у міську раду від зазначених вище суб’єктів і двох кандидатів у мери Анатолія Бондаренка (ВО "Батьківщина") і Олександра Рибченка (Партія ветеранів Афганістану).

Замовником та відповідальною особою двох друкованих матеріалів зазначена О. Семеніна.

ОПОРА звернулася до Володимира Матюші із запитанням про ці друковані матеріали. Кандидат на посаду міського голови відповів, що не причетний до розповсюдженого звернення, а "Партія пенсіонерів України" не випускає ніяких "Бюлетенів". Єдиним виданням партії є "Тарасові джерела" і агітації проти інших кандидатів він не проводить.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах машина збила жінку, постраждала померла у лікарні

В ДТП у Черкасах постраждала жінка, вона померла у лікарні. Повідомляє Поліція Черкащини. ДТП сталася вранці на вулиці Чигиринська у...

У Черкасах провели в останню путь двох бійців – медика і сапера

У Свято-Михайлівському кафедральному гарнізонному соборі провели в останню путь двох військових, які до останнього боронили суверенітет України. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x