Новини на ВІККАВіККА-новиниУ Черкасах процвітає нічний алкоринок

У Черкасах процвітає нічний алкоринок

-

- Advertisment -

Сухий закон по-черкаськи. Продавати алкоголь після десятої вечора у місті заборонили ще п’ять років тому. Та рішення міськради і досі дотримуються не всі. Наші кореспонденти на ділі дізнавались де можна прикупити алкоголь в нічну пору.

На прогулянку – з пляшкою. Попри заборону міськради черкасці досі без проблем можуть прикупити напої з градусом у вечірню пору. На нічні алкозакупи наш кореспондент Валентин Чернявський відправляється після десятої вечора.

Валентин Чернявський, кореспондент: "Телекомпанія ВІККА, програма "Провокація". Перевіряємо як продають алкоголь в нічний час. Чому продаєте? – Я не буду нічого відповідати вам".

У межах журналістського експерименту алкоголь в нічну пору вдається купити у принаймні чотирьох магазинах. Містяни ж запевняють: таких алкопунктів у Черкасах у рази більше.

житель м. Черкаси: "Чи легко в Черкасах в нічний час купити? – Смотря где. – У нас в Черкасах. – Затрудняюсь ответить. – Раньше було сложно, а зараз, в принципі, можна".

У міськраді на те розводять руками.

Олександр Давиденко, начальник управління інспектування ЧМР: "Ми боремося дуже складно з цим питанням. Оскільки в управлінні інспектування працюють такі ж самі чиновники, у яких робочий день закінчується – і повноваження відповідно – о 17:15. Алкоголь заборонено продавати із 22 години і до 8ї ранку. Тобто в той час, коли інспектор не має права ні проконтролювати, ні скласти протокол".

Натомість кажуть: зловити та покарати недобросовісних продавців можуть свідомі черкасці. Все, що для цього потрібно – купити алкоголь, взяти чек та принести його в управління інспектування. Потому на вечірніх розповсюджувачів градусних напоїв з градусом чекає перевірка та штраф.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x