НовиниНа Черкащині молодик викрав гаманець у іноземця

На Черкащині молодик викрав гаманець у іноземця

-

- Advertisment -

В одному із сіл Черкаського району біля магазину невідома особа викрала гаманець у громадянина іншої країни, який перебував на Черкащині у справах. Дільничний інспектор міліції встановив та затримав зловмисника. Особисті речі повернуто потерпілому, інформує УМВС України в Черкаській області.

До Черкаського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 60-річний чоловік. Заявник розповів, що поблизу магазину побачив, що немає його гаманця, в якому знаходились гроші та документи.

Спілкуючись з місцевими жителями, працівник міліції дізнався, що люди бачили ввечері біля магазину місцевого жителя, який дивно себе поводив та постійно поглядав на сумки відвідувачів. Ним виявився 22-річний чоловік, який раніше вже мав проблеми із законом. Для перевірки отриманої інформації та надання показань дільничний запросив підозрюваного до райвідділу міліції.

У кабінеті слідчого чоловік у всьому зізнався та розповів, що ввечері, перебуваючи біля магазину, побачив незнайомця. Зловмисник підсів до нього та почав розмову. Коли чоловік відволікся, крадій скористався моментом, що ніхто не бачить, заліз у сумку незнайомця та витягнув гаманець. Після чого з викраденим пішов у невідомому напрямку. Особисті документи та гаманець викинув по дорозі, а гроші забрав із собою.

Викрадені речі вже повернуто власнику. Слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікові загрожує покарання – позбавлення волі терміном до 5 років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x