Новини на ВІККАЕкономічні новини"ПриватБанк" створює найбільшу в Україні мережу велопарковок

"ПриватБанк" створює найбільшу в Україні мережу велопарковок

-

- Advertisment -

ПриватБанк створює найбільшу в Україні мережу велопарковок. Як повідомили в банку, сьогодні біля відділень банку встановлено понад 400 велопарковок. Причому комфортно припаркувати свій велосипед зможуть клієнти відділень як у великих містах, так і у селах.

"Сьогодні поїздки на велосипеді в місті – це модний тренд і економія на паливі. А в селі велосипед давно вже є одним із основних засобів пересування. Тому банк вирішив побудувати зручні парковки біля своїх відділень, – говорить керівник напрямку "Розвиток" "ПриватБанку" Віталій Хлопецький. – Перші такі велопарковки з’явилися рік тому біля головного офісу банку".

Як зазначають у банку, до кінця наступного року кількість велопарковок біля відділень зросте вдвічі. А користуватися велопарковками можуть не тільки клієнти банку, а всі, хто віддає перевагу екологічному та здоровому виду транспорту.

"Наші клієнти часто приїжджають у банк на велосипедах. Велопарковка дає можливість залишити свій велосипед у безпеці під час обслуговування у відділенні, – зазначає заступник керівника Житомирського регіонального управління банку Олена Лугова. – Також припаркувати свій велосипед може будь-хто з місцевих жителів абсолютно безкоштовно".

Розвиток мережі велопарковок біля відділень є частиною екологічної стратегії банку. Тільки завдяки оптимізованим технологіям роботи, електронним системам документообігу та банківського обслуговування "ПриватБанк" за цей рік зберіг 13,5 га лісу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Боксерка із Черкащини битиметься з вірменкою за звання чемпіонки Європи

Черкащанка Тетяна Довгаль здобула перемогу у чвертьфіналі Чемпіонату Європи з боксу U-23. Далі - бій за звання чемпіонки Європи....

У Черкасах відмінили продаж кінотеатру: хто ініціював скасування аукціону

Сьогодні, 18 жовтня, у Черкасах мав відбутися аукціон із продажу будівлі колишнього кінотеатру «Романтик». Проте депутати Черкаської міської ради...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x