Новини"УДАР" нікого не підтримуватиме на виборих міського голови Черкас

"УДАР" нікого не підтримуватиме на виборих міського голови Черкас

-

- Advertisment -

На виборах міського голови Черкас 25 травня "УДАР" не підтримає жодного кандидата. Про це заявила сьогодні на прес-конференції в Черкасах куратор області від цієї політсили у Верховній Раді України Ірина Геращенко.

Відповідаючи на питання щодо можливої підтримки тих чи тих кандидатів на посаду міського голови, Ірина Геращенко сказала, що із здивуванням дізналася про можливу підтримку "УДАРом" Сергія Одарича.

Вона нагадала, що оцінку старій владі, зокрема екс-губерантору Сергію Тулубу і екс-меру Сергію Одаричу, "УДАР" дав уже давно, і змінювати свою позицію не збирається, інформує "Прочерк".

Також народний депутат сказала, що про підтримку "УДАРу" на міських виборах вели переговори голова обласної організації "ВО "Батьківщина" Анатолій Бондаренко та депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький. Однак "УДАР" вирішив почекати поки волевиявлення черкащан, і потім працювати із тим міським головою, якого виберуть. На думку Ірини Володимирівни, факт переговорів про підтримку із партією депутатів, свідчить про те, що "УДАР" – впливова партія.

За її словами, було вирішено зробити акцент на президентські вибори, а в Черкасах сформувати потужний список кандидатів у депутати міської ради. Із ним попередньо будуть ознайомлені журналісти, щоб переконатися, що одіозних кандидатів у ньому немає.

– Звичайно, якби Ірина Геращенко пішла на вибори, то вона виграла б їх із великим відривом, але для цього треба було б переїжджати в Черкаси, а ми до цього поки що не готові, – запевнила нардеп. – Тож поки "УДАР" виростить собі в Черкасах потужного кандидата на наступні вибори міського голови, наприклад, із Андрія Кондратенка (голови Черкаської міської організації партії "УДАР", – ред.).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині цієї ночі збили три ворожі БпЛА: уламки пошкодили інфраструктурний об’єкт

Минулої ночі в області пролунали тривоги через атаку ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. За попередніми...

У Черкасах затримали підозрюваного у крадіжці та зберіганні наркотиків

Днями на вулиці Надпільна поліцейські отримали повідомлення про ймовірну крадіжку мобільного телефону, банківської картки та речей черкасця. Про це...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x