НовиниУ Каневі чоловіка вбили через прохання не матюкатися

У Каневі чоловіка вбили через прохання не матюкатися

-

- Advertisment -

24-річний житель Канева побив 45-річного чоловіка, який зробив йому зауваження. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер у лікарні. Про це інформують у прес-службі обласного управління МВС.

За словами свідків, за день до смерті чоловіка вони бачили, як поблизу його під’їзду він сварився із двома молодиками, один із яких кілька разів ударив потерпілого у обличчя. Коли він непритомним впав на асфальт, хлопець втік із місця події. Швидку викликали перехожі.

Підозрюваний пояснив, що разом зі своїм товаришем стояв на вулиці біля під’їзду та курив. Вони були у нетверезому стані і голосно розмовляли, вживаючи нецензурну лексику. Постараждалий, який сидів на лаві, попросив хлопців поважати оточуючих і не галасувати. Хлопця це лише роздратувало. Він вдарив чоловіка спочатку кулаком, потім ногою по голові.

За словами начальника Канівського міськвідділу міліції Олександра Штеймана, наразі слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x