Новини"Черкасиводоканал" готується до надзвичайних ситуацій

"Черкасиводоканал" готується до надзвичайних ситуацій

-

- Advertisment -

Графік та місця роздачі води у разі загрози військових дій, знеструмлення, теракту чи диверсій визначили у водоканалі. В місті облаштовують громадські вбиральні, на випадок, якщо не працюватиме водовідведення, повідомляють на сайті підприємства.

Кожного жителя міста буде забезпечено питною водою, обіцяють у КП. Для цього Водоканал визначив 71 пункт роздачі води по місту, куди буде організовано доставку води з розрахунку 3 л. на 1 особу.

Якщо не працюватиме водовідведення, то користуватися доведеться лише громадськими вбиральнями. Комунальні служби вже облаштовують такі вбиральні в кожному дворі.

"Черкасиводоканал" провів підготовку щодо забезпечення нецентралізованого водопостачання у місті, зокрема вже створені кількаденні запаси води на підприємстві та створені запаси у лікарнях. Окрім цього, встановили автономні дизель-генератори на двох потужних свердловинах, які можуть повністю забезпечити потребу міста в особливий період.

Зусиллями підприємства облаштовано спеціальні "гребінки" для одночасної заправки п’яти водовозів (цистерн) для води. На території "Черкасиводоканалу" облаштовано бювет для самостійного поповнення запасів води. Також мобілізували 34 автомобілі із цистернами для доставки води та створили резервні пункти заправки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x