НовиниНа що витратили гроші з "першовересневих прапорців"

На що витратили гроші з "першовересневих прапорців"

-

- Advertisment -

Понад 25 тисяч гривень, які активісти зібрали під час акції "Замість квітів – допомога армії", витратили на інші потреби батальйону "Січ", ніж планувалося. Загалом витратили 25 тисяч 95 гривень 5 копійок, залишилося –644 гривні 95 копійок.Про це своїй сторінці у Facebook повідомив свободівець Ярослав Нищик.

"Після участі в акції "Замість квітів – допомога армії" свободівсько-сокільська група волонтерів отримала 25 тисяч 760 гривень. Планувалося їх витрачати на допомогу бійцям батальйону "Січ", проте вже в ході роботи виникали інші поточні потреби", – написав він у соцмережі.

Для батальйону "Січ" придбали годинники, медичні препарати, газові горілки та балони до них, засоби гігієни, цигарки, балаклави, речові мішки, альпіністські карабіни, сухе паливо, шкарпетки, труси, майки, термобілизна, кемелбеки, підсумки для автоматних магазинів, флісові світери, куртки, утеплювачі. На це витартили 10 тисяч 196 гривень 57 копійок.

Для мобілізованих з Черкаського району до складу 2-ї танкової бригади купили світери, термобілизну, куртки, термоштани, берци, шапки флісові на суму 3 тисячі 320 гривень.

Для мобілізованих із Смілянщини до складу 30-ї механізованої бригади придбали набір головок змінних автослюсарних, апарат зварювальний та електроди до нього, цигарки та печиво. За це заплатили 5 тисяч 227 гривень 48 копійок.

На придбання тепловізора для групи снайперів , які підпорядковані депутату Черкаської обласної ради Анатолію Чупилці у складі 95-ї бригади перераховано 6 тисяч 300 гривень. 51 гривню витратили на пересилання до Артемівська Донецької області паливних карток на дизельне пальне (1300 л) для підрозділу Національної гвардії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Антициклон «SERKAN» приносить теплу та сонячну погоду на Черкащину

Завдяки антициклону «SERKAN» у регіоні збережеться сонячна і малохмарна погода з комфортними літніми температурами. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x