НовиниЧеркасець став чемпіоном світу з карате (ФОТО)

Черкасець став чемпіоном світу з карате (ФОТО)

-

- Advertisment -

Олександр Науменко тріумфував на чемпіонаті світу за версією FSKA, що проходив у Португалії. Про це пише видання "Черкаський спорт".

У 23-роки Олександр є чотириразовим чемпіоном світу. Із Піренеїв спортсмен привіз чотири нагороди: золото, два срібла та бронзу. Так, у командному куміте Науменко став чемпіоном світу, два срібла виборов у особистому куміте та особистому ката. Бронзу отримав у абсолютній категорії.

У змаганнях брали участь 800 спортсменів з усього світу. Україну представляли 30 учасників. Виступ Олександра допоміг збірній посісти друге місце на чемпіонаті.

– Чемпіонат був дуже складний і цікавий водночас. Представництво було максимально широке та серйозне. Традиційно дуже сильно виступили португальці, які цього разу змагалися вдома й стали чемпіонами. Ми також показали гарний результат, стали другими, як і минулого року. Для мене найскладніше далася медаль в абсолютній категорії та в особистому ката. Минулого року в ката я не потрапляв на п’єдестал, а цього разу вийшло. Вважаю – це хороший результат, – розповідає чемпіон.

Джерело: Черкаський спорт

Зараз Олександр готується до всеукраїнських стартів. 8-9 листопада черкаські спортсмени позмагаються на кубку України з карате. Вже взимку Науменко візьме участь у міжнародному турнірі з карате, який відбудеться у Черкасах. Також спортсмена запрошують на Кубок Азії, який відбудеться у січні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Антициклон «SERKAN» приносить теплу та сонячну погоду на Черкащину

Завдяки антициклону «SERKAN» у регіоні збережеться сонячна і малохмарна погода з комфортними літніми температурами. Про це повідомляє Черкаський обласний...

На Черкащині ліквідували ще одне несанкціоноване сміттєзвалище

У відповідь на звернення громадян Екологічна інспекція зобов’язала Городищенську міську раду ліквідувати стихійне сміттєзвалище. Про це повідомляє Державна екологічна...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x