НовиниУ Черкасах затримали шахрая-звабника

У Черкасах затримали шахрая-звабника

-

- Advertisment -

Зловмисника, який причетний до серії шахрайств, затримали черкаські правоохоронці. Затриманий знайомився з самотніми жінками, входив до них в довіру та шахрайським шляхом привласнював їхні кошти. Збитки, нанесені потерпілим, перевищують 30 000 гривень. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного УМВС.

До чергової частини Придніпровського районного відділу міліції звернулося кілька жінок з повідомленням, що їх ошукали. Вони розповідали схожу історію – через мережу Інтернет знайомилися з молодиком, який входив до них у довіру, представлявся забезпеченим та успішним, чоловіком після чого шахрайським шляхом заволодівав коштами та зникав.

Проаналізувавши усі заяви, працівники міліції дійшли висновку, що шахрайські дії вчиняє одна й та ж сама особа. Отримавши детальний опис зловмисника, правоохоронці розпочали його пошуки. Оперативники спілкувалися з сусідами та знайомими потерпілих, перевіряли осіб раніше судимих за подібні злочини, проте встановити місце перебування зловмисника не вдавалось.

Невдовзі до райвідділу міліції звернулася жінка, яка розшукувала свого співмешканця. Вона стверджувала, що він працює правоохоронцем саме в цьому райвідділку міліції. Після більш детальної розмови, правоохоронці зрозуміли, що мають справу з черговою жертвою розшукуваного шахрая.

Оперативники запевнили її, що така особа ніколи не працювала в правоохоронних органах, та дізнавшись про те, що зловмисник залишив у потерпілої частину речей, влаштували засідку біля її домівки. Коли підозрюваний повернувся за своїм майном, його було затримано.

Як з’ясувалося, зловмисником виявився 28-річний раніше судимий житель одного із сіл Черкаської області. Хоча затриманий і не визнає своєї вини та стверджує, що всі кошти брав у жінок у борг, потерпілі так не вважають.

Щодо затриманого слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 3 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Триває досудове розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Осіннє потепління на Черкащині: середа стане найтеплішим днем тижня

Після прохолодної погоди осінь потішила жителів Черкащини підвищенням температури до норми. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. Середній...

В Уманському районі рятувальники загасили пожежу трактора

21 жовтня в селі Теолин Монастирищенської громади на полі під час руху трактора виникла пожежа. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x