додому Новини Черкащина Стало відомо, хто виконуватиме обов’язки головного прокурора Черкащини після звільнення Шевцової

Стало відомо, хто виконуватиме обов’язки головного прокурора Черкащини після звільнення Шевцової

1
3040

Виконувачем обовʼязків керівника Черкаської обласної прокуратури став перший заступник Ярослав Голинський. Про це в коментарі журналістам видання “ВиЧЕрпно” повідомила речниця Черкаської обласної прокуратури Світлана Чубенко.

Ярослав Голинський народився 20 квітня 1985 року у м. Тернополі. Вищу освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка. В органах прокуратури працює з 2007 року. Колись обіймав посади заступника прокурора Волинської та Київської областей. Очолював прокуратуру Полтавської області.

Як писали раніше, керівниця Черкаської обласної прокуратури Катерина Шевцова написала заяву про звільнення. Разом із нею це зробили ще чотири начальники обласних прокуратур та керівник однієї зі спеціалізованих прокуратур у сфері оборони. Всі вони отримували підвищені пенсії у зв’язку з вислугою років, призначені за рішенням суду. Катерину Шевцову призначили на посаду 1 листопада 2023 року.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр
Олександр
5 годин тому

А він не інвалід?

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x