додому Новини Черкаси Черкаський забудовник розповів про свої плани на придбану будівлю у ПЗР (ВІДЕО)

Черкаський забудовник розповів про свої плани на придбану будівлю у ПЗР (ВІДЕО)

0
367

Компанія черкаського забудовника придбала у міста велику будівлю у Південно-Західному районі. Стартова ціна адміністративно-виробничого комплексу на аукціоні була 12 мільйонів гривень. Найвищу ціну, 25,5 мільйонів, запропонував «Зембуд-гарант».

Чому така ціна і звідки гроші – кореспонденти ВІККА поцікавилися у власника компанії Руслана Хомідова. 

Руслан Хомідов

РУСЛАН ХОМІДОВ, ЗАБУДОВНИК 

Я є власником приватного підприємства Зембуд-Гарант, яка входить в групу компаній Олімп-гарант, у свою чергу Олімп-Гарант входить у ТОВ з управління активами «Гроші та капітал». Крім нашої групи компаній туди входять декілька компаній, які працюють по всій Україні, мають інвестиції і які долучилися теж до придбання даного комплексу. 

Ціна не є завищеною, як може здатися на перший погляд, пояснює бізнесмен. Вартість одного квадратного метра становить приблизно 4 400 грн. Побудувати з нуля за такі гроші неможливо. Що ж до жителів міста, то черкасці отримають подвійний зиск від угоди. Адже кошти від продажу будівлі надійдуть до міського бюджету і будуть витрачені на потреби громади. А приміщення планується використати для забезпечення соціальних потреб, дозвілля та відпочинку, як дорослих, так і дітей.

РУСЛАН ХОМІДОВ, ЗАБУДОВНИК

Об’єкт буде задовольняти соціальні потреби жителів мікрорайону. Зокрема дітей, щоб вони могли проводити тут своє дозвілля, відпочивати і отримувати задоволення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x