додому Новини Черкащина На Городищині проведуть в останню путь захисника

На Городищині проведуть в останню путь захисника

0
150

Сьогодні, 22 жовтня, мешканці Городищенської громади попрощаються з воїном Володимиром Кучеренком, який загинув 16 жовтня 2024 року. Про це повідомили у пресслужбі Городищенської міської ради.

Захисник народився у 1998 році та був жителем селища Цвіткове. Місцевих жителів просять віддати шану герою, утворивши “живий коридор” для зустрічі траурної процесії. Початок формування коридору заплановано на 10:00, маршрут включає кілька вулиць Городища та селища Цвіткове, де й проживав військовий.

Маршрут: в’їзд у м. Городище (автовокзал), вул. Миру, Ощадбанк, ЗОШ №2, центральна Площа міста, Обеліск Слави, Газове, виїзд з міста, в’їзд у с. Орловець, вул. Смілянська, вул. Цвітківська, Хутір Жовтень, вʼїзд в смт Цвіткове з вул. Привокзальна, вул. Героїв України, 85 – будинок загиблого.

О 12:00 відбудеться прощання за адресою проживання захисника, після чого у центрі селища пройде прощальна літургія. Володимира Кучеренка поховають на кладовищі Цвіткового, супровід процесії забезпечуватимуть автобуси для підвозу всіх бажаючих віддати останню шану воїну.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x