додому Новини Черкаси У Черкасах відмінили продаж кінотеатру: хто ініціював скасування аукціону

У Черкасах відмінили продаж кінотеатру: хто ініціював скасування аукціону

0
228

Сьогодні, 18 жовтня, у Черкасах мав відбутися аукціон із продажу будівлі колишнього кінотеатру «Романтик». Проте депутати Черкаської міської ради відмінили своє ж рішення про торги. Ініціатором став депутат від  партії «Слуга Народу».

Будівлю колишнього кінотеатру «Романтик» мали продати з аукціону. Стартова ціна – 12 млн грн. Проте під час торгів ця сума могла б зрости. Однак напередодні дати торгів під час позачергової сесії Черкаської міської ради депутат від партії Слуга Народу Анатолій Волошин звернувся до депутатів із проханням скасувати рішення про оголошення торгів.

За його словами, будівля має площу понад 1100 м. кв, а стартова ціна продажу – 12 млн. «Це 300 доларів за м. кв», – наголосив він. Окрім того, він зазначив, що уже більше 20 років кінотеатр орендує релігійна організація, яка після аукціону може залишитися без приміщення.

Мав слово на сесії і представник релігійної організації «Слово віри». Він запевнив, що вони хочуть викупити це приміщення, але їм потрібен час, щоб зібрати гроші. Нині із потрібних 12 млн грн, у них вже є 2 млн грн.

Депутати Черкаської міської ради прийняли рішення скасувати аукціон із продажу будівлі кінотеатру. Ймовірно, що його оголосять після того, як релігійна громада збере необхідну суму.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x