НовиниЧеркащинаНа Черкащині на тривале проживання залишилися майже 95 тисяч...

На Черкащині на тривале проживання залишилися майже 95 тисяч ВПО

-

- Advertisment -

Підтримка внутрішньо переміщених осіб. А також соціальної та медичної сфер. Ці та інші питання обговорили на розширеній зустрічі, ініційованій Київським координаційним хабом УКГС. Участь у ній взяли представники військових адміністрацій Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей разом із керівництвом агенцій ООН і кластерів. Повідомляють на сайті Черкаської ОВА.

За словами першої заступниці очільника Черкаської ОВА Наталії Кравченко, на зустрічі йшлося про потреби та пріоритети регіону у сфері гуманітарного забезпечення. Зокрема, що стосуються підтримки ВПО.

– На сьогодні на Черкащині на тривале проживання залишилися майже 95 тисяч внутрішньо переміщених осіб, – розповіла колегам і партнерам Наталія Кравченко. – Цьогоріч ми продовжили приймати евакуаційні потяги. До нас вже прибули 114 ВПО. Очікуємо ще. У пунктах тимчасового проживання маємо вільні місця в тергромадах Черкащини.

Серед актуальних потреб залишається запит на генератори та обігрівачі. А також продуктові набори, засоби гігієни тощо. Водночас деякі об’єкти потребують проведення ремонтних робіт для покращення проживання та забезпечення безбар’єрного простору.

– Нам суттєво допомагають міжнародні та вітчизняні партнери, – наголосила Наталія Кравченко. – Проте маємо нові виклики. Для їхнього вирішення активно співпрацюємо з донорами. Маємо належну співпрацю з тергромадами, соціально відповідальним бізнесом.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пожежі сухої рослинності охопили кілька районів Черкащини

Минулої доби, 26 вересня, на відкритих територіях Звенигородського, Уманського та Черкаського районів сталося 8 пожеж, що знищили суху рослинність...

У Черкасах патрульні зупинили нетверезого водія з підробленими документами

Патрульні виявили водія Opel Kadett на вулиці Пастерівській, який керував автомобілем з технічною несправністю. Про це повідомляє пресслужба патрульної...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x