НовиниЧеркасиТихий центр, чудові краєвиди та енергоефективний будинок: у Черкасах...

Тихий центр, чудові краєвиди та енергоефективний будинок: у Черкасах продають квартири

-

- Advertisment -

У Черкасах в мікрорайоні «Припортовий» продаються одно- та двокімнатні квартири в житловому комплексі «Темп». Тут є все, щоб створити свій ідеальний житловий простір: будинок енергоощадний, кожна квартира має лічильники на воду та тепло, дитячий майданчик та чудові краєвиди на річку Дніпро.

Нове житло – нові можливості

В ЖК «Темп» кожен власник квартири може створити свій ідеальний простір. Покупець отримує житло, як кажуть «під чистовий ремонт»: склопакети на вікнах, металеві вхідні двері, підведення усіх комунікацій, утеплена підлога.

Стіни готові під фарбування чи шпалери.

Від вас лише бажання втілити свої мрії про комфортне і затишне житло в життя. Стіни і стеля підготовлені під шпалери чи фарбування. Є можливість зробити електричне розведення під свої потреби. На поверхах передбачені комори – для кожної квартири своя.

Але найголовніше – це енергоощадний будинок. Хочете заощаджувати і платити менше за комунальні послуги, які постійно дорожчають? Тоді вам в ЖК «Темп».

Лічильники на воду і тепло – для кожної квартири

Завдяки цегляним стінам (в 60 см!) і утепленню (в 10 см!) вдалося досягти максимального ефекту. Центральне опалення з особистим лічильником в кожній квартирі дозволить заощаджувати тепло, гарячу і холодну воду.

Вдале розташування

Поряд із будинком розміщені три школи і два дитячі садочки, супермаркет. До центральної вулиці Черкас – бульвару Шевченка – 800 метрів. Поряд набережна, спортивний центр, аптека, центр сімейної медицини.

Екологічно чистий район. Поблизу нема жодного шкідливого виробництва. Лише набережна, затишні двори «тихого центру» і вид на Дніпро.

Бонуси від забудовнику

Гостьовий паркінг. Додатково можете придбати паркувальне місце. Територія закрита. Що найголовніше з точки зору безпеки. На території розташовуватиметься дитячий майданчик, місце для зарядки електроавтомобілів, а також місце для барбекю.  На першому поверсі розташовуватиметься комерційна нерухомість: магазин, кафе, медичний заклад. А в фоє чергуватиме консьєрж.

У будинку 60 квартир. Майбутнім мешканцям пропонують однокімнатні квартири від 38 кв.м та двокімнатні від 66 кв.м. Здача в експлуатацію запланована на жовтень 2024. В цьому році вже можна отримати ключі і почати робити власну оселю.

ЖК «Темп», вулиця Іллєнка, 4 (район вантажного порту)

Детальна інформація

067 000 20 53

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Обрано нового голову Чорнобаївського районного суду

Шляхом таємного голосування головою Чорнобаївського суду обрано Левченка Василя Васильовича. Про це повідомляють на сайті Чорнобаївського районного суду. 23 вересня...

У Чигиринській громаді планують видалити більше тисячі тополь

У Чигиринській громаді розглядають питання видалення тополь на прибережній смузі біл річки Тясмин. Про це йшлося на засіданні виконавчого...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x