Новини на ВІККАСпортивні новиниУ Черкасах змагалися майстри більярду

У Черкасах змагалися майстри більярду

-

- Advertisment -

У Черкасах змагалися майстри більярду. Аж 36 умільців з’їхалися сюди звідусіль. Турнір провела організація «Більярд Черкаси». Уперше цього року його учасники змагалися в категорії «вільна піраміда». Хто переміг – Олег Кукса розповість.

Серед учасників турніру – як наші більярдисти, так і приїжджі. Є навіть із Узбекистану. Така географія тішить організаторів.
Артем Пурик, співорганізатор турніру: «Очень рады, что к нам приезжают люди не только из других городов, но и из других стран. То есть мы выходим на международный уровень».
Звітний турнір став знаковим. Уперше його учасників розділили на дві категорії – професіоналів та аматорів. Серед профі перемогу виборювали 12 більярдистів. Аматорів – удвічі більше.
Михайло Шереметьєв, співорганізатор турніру: «В бильярде есть одно золотое правило: побеждает именно тот, кто умеет держать себя в руках».
У підсумку найбільш холоднокровним серед профі виявився Єгор Жуковський із Черкас. У фіналі він із рахунком 5:2 обіграв золотонісця Віталія Грицая. Треті місця посіли Рустам Саїдов із Золотоноші та представник обласного центру Михайло Стариш. А у змаганнях аматорів найкраще виступив один із керівників організації «Більярд Черкаси». Артем Пурик у напруженій боротьбі здолав Станіслава Бушу – 4:3. Бронзу в цій категорії здобули Роман Рева та Михайло Яковченко. Наступний турнір із більярду його організатори планують провести вже на початку травня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x