НовиниЧеркащинаНаціональний кешбек, де і як його отримати?

Національний кешбек, де і як його отримати?

-

- Advertisment -

2 вересня стартував бета-тест програми “Національний Кешбек”. Програм дозволить повертати до  від 10% суми вартості куплених українських товарів, зареєстрованих в програмі. На які товари вже поширюється кешбек, можна дізнатися на сайті програми https://madeinukraine.gov.ua.

Зараз кешбек вже нараховують в магазинах мереж Аврора, АТБ, Novus,  Екомаркет, VARUS, ОККО, WOG, UKRNAFTA, мережа аптек «АНЦ». Інші мережі й окремі магазини готуються до запуску, кількість магазинів-партнерів зростатиме.

Максимальна сума виплат – 3 тис. грн в місяць. На спеціально створену карту кожного місяця до 20 числа, тобто кешбек за вересень прийде в жовтні.

Готівку з цієї картки не можливо буде зняти, а самі кошти можна буде витрачати на послуги – комуналку, транспорт, лікування, мобільний зв’язок,  спорт, кіно, і інші. Також їх можна буде задонатити на ЗСУ або купити військові облігації.

Щоб отримати кешбек треба зробити заяву онлайн або фізично у відділенні банку і відкрити фізичну чи віртуальну карту куди нараховуватиметься кешбек. Зараз це вже можна зробити в таких банків: ПриватБанк, Sense Bank, ПУМБ, А-банк, Глобус, Укрсиббанк, Акордбанк.

Під Час оформлення карти «Національний кешбек»,  необхідно буде вибрати картки, з яких будуть здійснюватися оплати за товари. Потрібно також дати згоду на передачу даних про транзакції, пов’язані з цими картками. Ці картки можуть бути випущені різними банками. Після цього слід оновити мобільний застосунок Дія, обрати сервіс «Національний кешбек» і позначити картку, на яку буде зараховуватися кешбек.

Після всіх підготовчих кроків можна відправлятися в магазин, який бере участь у програмі «Національний кешбек», та робити покупки. Кешбек доступний на 38 тисяч товарів від 600 місцевих виробників, серед яких продукти харчування, ліки, одяг, побутова хімія, косметика, господарські товари, будівельні матеріали, меблі, іграшки та багато іншого українського виробництва.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули першість на чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З 12 по 15 вересня в Тернополі пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів. Про...

Як голосували депутати Верховної Ради від Черкащини за підвищення податків (РЕЗУЛЬТАТИ)

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за підвищення податків в Україні. Як голосували депутати від Черкащини, дізналися журналісти...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x