НовиниЧеркасиТри поверхи , сауна і спортзал: такий вигляд мають...

Три поверхи , сауна і спортзал: такий вигляд мають найдорожчі будинки в Черкасах

-

- Advertisment -

Як виглядають і скільки коштують найдорожчі будинки в Черкасах, та скільки пересічному черкащанину треба збирати, щоб їх купити. Журналісти сайту vikka.ua провевели дослідження і співвставили цифри.

Найдорожчий будинок в Черкасах коштую 31 886 855 грн. Будинок знаходиться в Соснівському районі, загальна площа будинку 580 м², площа ділянки 10 соток в будинку 7 кімнат і три поверхи. В будинку є тераса, спортзал, підсобні приміщення, балкон, душова кабіна, сауна, баня, гараж, басейн, гостьовий, літній будинок.

Щоб купити такий будинок, середньостатистичний черкащанин повинен відкладати 100% своєї зарплати упродовж 176 років.  Нагадаємо, що середня заробітна плата на Черкащині нині складає 15 тис грн.

Срібло отримує будинок в районі Дахнівки  за 24,5 млн грн. За цю суму ви отримаєте триповерховий будинок, 6 кімнатний будинок, загальною площею 374 м² з подвір’ям у 20 соток.

В самому будинку є твердопаливна піч, вода, санвузол, інтернет і можливість двох запасних виходів, на першому поверсі кухня, дві кімнати, санвузол, на другому поверсі три окремі спальні й великий санвузол, третій поверх мансарда, тут комора та бібліотека. На цей будинок пересічному черкащанину доведеться відкладати136 років.

На почесному третьому місті будинок за 18 449 460 грн в  мікрорайоні Соснівка. Загальна площа будинку 300 м², два поверхи, 6 кімнат, будинок стоїть на території площею 13 соток.  На території також є, гостьовий будинок  з банею  площею 60 м² та  гараж 25 м². Для купівлі  цього будинку доведеться відкладати 102 роки.

Далі за ціною йде будинок що коштує 17 214 986 грн в районі Кривалівський. Будинок площею 330 м² в ньому 2 поверхи, 5 кімнат, 2 санвузли, будинок стоїть на земельній ділянці загальною площею 24 сотки.

В будинку і на території є на першому поверсі розташована кухня-студія, вітальня з каміном, гостьова кімната та санвузол, на другому поверсі – більярдна з літньою терасою, кабінет, дві спальні, санвузол.

Є тенісний корт, басейн з лазнею 140 кв. м, з окремою кухнею та кімнатою для робочого персоналу. Також є два гаражі для паркування трьох автомобілів. Ландшафтний дизайн, автоматичний полив. Комунікації централізоване, опалення газове. На цей будинок доведеться збирати 95 років.

І завершує наш список будинок за 15 784 538 грн. За ці гроші ви отримаєте  двоповерховий, чотирьох кімнатний будинок, загальною площею 205 м² і подвір’я навколо нього розміром у 20 соток.

В будинку є спортзал, 2 санвузли, гардеробна, три види опалення система очищення води й лічильник з системою день ніч. На подвір’ї є басейн, гараж, будинок для відпочинку і гостьовий будинок, літня кухня та зарядна станція для електромобіля. На цей будинок середньостатистичному черкащанину доведеться збирати  87 років.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени здобули першість на чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO

З 12 по 15 вересня в Тернополі пройшов чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів. Про...

Як голосували депутати Верховної Ради від Черкащини за підвищення податків (РЕЗУЛЬТАТИ)

Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за підвищення податків в Україні. Як голосували депутати від Черкащини, дізналися журналісти...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x