НовиниОсвітаУ Черкасах об`єднали дві школи: в одній навчалося 9...

У Черкасах об`єднали дві школи: в одній навчалося 9 дітей (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На сесії Черкаської міської ради депутати підтримали рішення щодо реорганізації Черкаського навчально-виховного об’єднання «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа II ступеня №36» імені Героїв-прикордонників. Про це повідомляється на сайті Черкаської міської ради.


Школа №36 знаходиться в районі з підвищеним рівнем небезпеки для всіх учасників освітнього процесу. Також в установі немає об’єктів цивільного захисту, які можна використовувати для укриття під час небезпеки. Через це учні НВО №36 вже третій рік поспіль змушені навчатися дистанційно.

Окрім того, станом на зараз у закладі навчається лише 9 учнів. Відповідно до законодавства, надання субвенції з державного бюджету не передбачено закладам, у яких навчається менше 25 осіб.

Приєднання Черкаського навчально-виховного об’єднання «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа II ступеня №36» імені Героїв-прикордонників до Черкаської загальноосвітньої школи №26 ім. І. Момота надасть можливість школярам продовжити навчання на належному рівні.

«Черкаська загальноосвітня школа №26, яка має ім’я Ігоря Момота, дозволить зберегти традиції національно-патріотичного виховання, сформовані в Черкаському НВО №36, та забезпечити їхній подальший розвиток», – відзначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах проведуть благодійний рок-концерт

На площі біля Черкаської міської ради відбудеться безкоштовний благодійний концерт на підтримку ЗСУ популярного українського рок-гурту KOZAK SYSTEM. Про...

На Черкащині за літо шість шкіл припинили свою діяльність

За словами начальника обласного управління освіти Валерія Данилевського, упродовж літнього періоду в області шість шкіл зупинили свою діяльність, шість...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x