Новини на ВІККАВіККА-новиниДорожники міряють ями на черкаських шляхах (ВІДЕО)

Дорожники міряють ями на черкаських шляхах (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Дорожники міряють ями на черкаських шляхах. І робитимуть це майже місяць. Після зими тут решето, але не суцільне через лагідну зиму. Особливу увагу інспектори приділяють дорогам державного значення. Їх по області близько двох тисяч кілометрів. Юлія Доброскок – далі.

– Там є дві вибоїни, досить глибокі. Хтось вскочив ось. Навіть загубив ковпак.
Це – автоінспектор оглядає черкаські дороги. Саме працює на Кам’янщині. Каже: по області нині вистачає бездоріжжя. А звідси й аварії. Аби хоч якось убезпечити водіїв – на дорогах встановили більше сотні попереджувальних знаків. Про ямковість і розбиті дороги. Найбільш непроїзну для себе вже визначив.
Анатолій Милостян, начальник сектора організації дорожнього руху УДАІ в Черкаській області: «По правому проїзду автодороги від міста Черкаси до міста Сміли. Там вибоїни, які не залатати ямковим ремонтом. Там потрібен капремонт».
Поруч обстежує шляхи – представник облавтодору. Каже: дороги нині в більш-менш належному стані. Посприяла цьому європейська зима. Та й готуючись до шевченківських днів, на Черкащині підлатали чимало доріг.
Руслан Гребенюк, заступник начальника відділу Служби автомобільних доріг у Черкаській області: «Виявляємо наявність ям, деформацій тощо. У цьому році значно менше питань до стану проїзної частини».
А це вже перевіряє шляхи працівник обласної трансінспекції. Його найбільше цікавлять залізничні.

Іван Медуха, старший державний інспектор управління трансінспекції в Черкаській області: «Відсутність із двох боків знаку машиніста, який розміщується зазвичай за 250-400 метрів від залізничного переїзду».
Перевіряльники гуртом інспектують дорожні шляхи від початку квітня. Після Кам’янського району поїдуть із ревізією у Смілянський, Городищенський і Корсунь-Шевченківський. Потому відзвітують своїм керівникам, щоби ті дали раду виявленим дорожнім хибам.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x