Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркащанам підвищать пенсії: кому і на скільки? (ВІДЕО)

Черкащанам підвищать пенсії: кому і на скільки? (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На Черкащині завершили перерахунок пенсії понад 38 тисячам працюючих пенсіонерів. Про це розповів начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Олександр Супряга на брифінгу в медіацентрі ОВА.

За його словами, органи Пенсійного фонду щороку з 1 квітня без додаткового звернення громадян проводять перерахунок пенсії тим особам, які після призначення пенсії продовжували працювати та на 1 березня 2024 року набули права на проведення перерахунку.

Право на такий перерахунок пенсії мають всі офіційно працюючі пенсіонери кожні два роки, – додав він. – Оскільки страхувальники подавали звіти про сплату єдиного соціального внеску за І квартал 2024 року до 10 травня, перерахунок працюючим пенсіонерам проведено у травні. Тож пенсію у підвищеному розмірі жителі Черкащини отримають у червні з доплатою за квітень і травень.

Середній розмір підвищення пенсії після перерахунку по стажу – 75,84 грн, по стажу та заробітній платі – 192,77 грн. Додаткові витрати на виплату пенсії становлять 3 357 грн на місяць.

Під час перерахунку враховували страховий стаж, набутий після призначення пенсії, або – за доцільності – стаж та заробітну плату, набуті після призначення пенсії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x