Новини на ВІККАВіККА-новиниУ черкаському театрі сьогодні показують «Лєну» (ВІДЕО)

У черкаському театрі сьогодні показують «Лєну» (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Боязка, несмілива та нерішуча. Вона боїться змін. Та все чекає слушної миті. Коли ж на слова та вчинки таки зважується, стає надто пізно. Про таку героїню сьогодні на сцені розповідають актори черкаського театру. «Лєна» – нова робота молодої режисерки Тамари Трунової. Скорботну долю та непрості переживання на сцені – вже бачила наша Світлана Литвак.

Отак і Лєну закрутило життя. З Панського поїхала до Києва вчитися. Зустріла Руслана. Та збирається заміж. Він із батьками її сватає. За столом натягнуте мовчання та ніяковіння.
А це вже після звістки про Лєнину вагітність. Майбутній дитині батьки нареченого не раді. Поки колотнеча триває в хаті, під вікнами гарцює мотоцикл. То Максим.
– А ми вдвох в одне дівча закохані. Це просто харашо розкриває нашу тєму.
Боязку, несміливу та нерішучу Лєну хурделить між двох чоловіків. Вона боїться почути своє серце. Та зважитись на слова та вчинки.
Надія Корбут, акторка: «Вона завжди ховається. Від життя. Їй завжди десь тепліше самій, замкненій. І, можливо, від того, що вона ховається, опинилася в такому житті. Один раз вона вирішила зробити якийсь вчинок дуже маленький. Але не встигла, бо все чекала».
Лєнина історія – задокументована сповідь бабусі однієї із черкаських акторок. Її на сцені в межах Черкаської театральної лабораторії ставити взялася київська режисерка Тамара Трунова.

Тамара Трунова, режисер: «Головна функція театру – не навчити чомусь, а об’єднати. Коли 77 людей сидять у залі – вони об’єднані єдиною думкою, єдиним бажанням. Це зцілює. Життя коротке. Треба встигати жити, любити вчасно».
Переглянути «Лєну» у драмтеатрі можна ще 10, 19 та 29 квітня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x