НовиниКриміналЧеркаські поліцейські охорони затримали двох крадіїв: вдерлися до магазину

Черкаські поліцейські охорони затримали двох крадіїв: вдерлися до магазину

-

- Advertisment -

Зловмисників затримано на «гарячому» завдяки спрацьованню встановленій сигналізації, та з речовими доказами передано слідчо-оперативній групі. Про це інформує пресслужба Управління охорони Черкаської області.

На пульт центрального спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з одного із продуктових магазинів в місті Черкаси. Наряд реагування батальйону поліції охорони області за лічені хвилини прибув за вказаною адресою.

На місці події поліцейські виявили в будівлі пошкоджений ролет та розбите металопластикове вікно. Двоє підозрілих осіб, побачивши правоохоронців, намагалися втекти, викидаючи пляшки з алкоголем. Втікачів правоохоронці наздогнали та затримали. Обстеживши прилеглу територію, виявили викрадений товар.

Крадіями виявилися раніше судимі мешканці Черкас 19 та 36 років. Як з’ясувалося, непрохані «покупці» завітали до магазину в стані алкогольного сп’яніння. В середину потрапили, розбивши  вікно. Викрали алкогольні напої на кругленьку суму, та планували розважатися і далі, але не очікували, що спрацює сигнал «Тривога» і їх нічний «візит» до магазину завершиться у поліції.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Черкаського районного управління поліції, якій поліцейські охорони передали зловмисника з речовими доказами.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x