НовиниУ мерії розповіли, скільки витратять на ремонт доріг

У мерії розповіли, скільки витратять на ремонт доріг

-

- Advertisment -

Майже 9 мільйонів гривень з державного бюджету витратять на капітальний ремонт доріг у Черкасах. За ці кошти проведуть капітальний ремонт доріг по вулиці Вербовецького, Одеській (від Онопрієнка до Лісової просіки) та Університетській (від вул. Хрещатик до вул. Кавказькій), інформує прес-служба міської ради.

Нині ж триває поточний ремонт за кошти міської казни. Зокрема, роботи тривають на автошляхах вулиць Другого Українського фронту, Карбишева, Дахнівській та 30-річчя Перемоги.

– Найближчим часом плануємо закінчити поточний ремонт на вул. Дахнівській: від Канівського заїзду до вул. Менделєєва, яка пролягає до обласної лікарні. Після чого – перейдемо до вулиці Можайського, – розповів начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко.

За його словами, увесь поточний ремонт доріг в Черкасах здійснюється за кошти міського бюджету комунальним підприємством "Черкаське експлуатаційне ремонтне управління автомобільних шляхів". На ці потреби передбачено близько 1,9 мільйонів гривень.

Тендер на відповідні роботи, які фінансуватимуться з державної субвенції, запланований лише на 15 серпня. Якщо торги відбудуться і буде визначено переможця та підписано договір, то безпосередні роботи з поточного ремонту доріг за державні кошти розпочнуться вже з вересня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Боксерка із Черкащини битиметься з вірменкою за звання чемпіонки Європи

Черкащанка Тетяна Довгаль здобула перемогу у чвертьфіналі Чемпіонату Європи з боксу U-23. Далі - бій за звання чемпіонки Європи....

У Черкасах відмінили продаж кінотеатру: хто ініціював скасування аукціону

Сьогодні, 18 жовтня, у Черкасах мав відбутися аукціон із продажу будівлі колишнього кінотеатру «Романтик». Проте депутати Черкаської міської ради...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x