НовиниЧеркасиЗа чотири секунди до завершення матчу «Черкаські мавпи» вирвали...

За чотири секунди до завершення матчу «Черкаські мавпи» вирвали перемогу

-

- Advertisment -

У стартовому поєдинку баблу у Луцьку «Черкаські Мавпи–Дніпро» здолали «БІПУ-Одесу» з рахунком 75:74. Попри те, що обидві команди мали по дві перемоги в попередніх баблах, це протистояння вже заздалегідь обіцяло бути захопливим, і воно було саме таким. Переможець визначився в клатчі, і на цей раз вдаліше виявилися Черкаські Мавпи, інформує сайт команди.

Гра розпочалася з напруженої боротьби, де обидві команди демонстрували відмінну гру як у нападі, так і в обороні. Черкаський клуб в ході стартової чверті виявився впевненим в атаках з-за периметра (4 трьохочкових попадання з 9 спроб), їхнє найбільше відставання від суперників становило лише 6 очок. У той час БІПА також продемонструвала ефективну гру, і відставання після першої десяти хвилинки було незначним – рахунок чверті 21:18.

У другій чверті БІПА-Одеса змогли вийти вперед на 7 очок. Вони утримували перевагу протягом всієї чверті, але Мавпи зуміли закрити їхній відрив після “3+1” Андрія Кальніченка і завершили першу половину матчу з рахунком 39:38 на користь «Черкаських Мавп–Дніпро».

Усій грі була властива напружена та конкурентна боротьба, і після першої половини поєдинку, було очевидно, що переможець буде визначений в клатчі. Захоплююча гра тривала до останніх секунд матчу, а вирішальним моментом став результативний кидок під щитом виконаний центровим Мавп Андрієм Агафоновим, який приніс своїй команді цінну перемогу.

Форвард «Черкаських Мавп-Дніпро» Андрій Кальнiченко став найрезультативнішим гравцем матчу, здобувши 22 очки. Дабл-дабл (15 очок і 11 підбирань) оформив Євген Ткаченко у складі «БІПА-Одеси».


Зараз Черкаські Мавпи готуються до наступного матчу, що відбудеться 1 листопада о 12:00 і в якому вони зустрінуться з командою «Запоріжжя».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Аграрії Черкаського району активно збирають пізні зернові культури

Сільськогосподарські підприємства Черкаського району продовжують збір пізніх зернових. Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.  Наразі зібрано 80% площ соняшника, 11%...

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x