НовиниУ міськраді сперечалися про автобусний маршрут № 36

У міськраді сперечалися про автобусний маршрут № 36

-

- Advertisment -

На засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв`язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища говорили про законність маршруту № 36.

Члени комісії розглянули звернення ПАТ "Черкасиавтотранс" щодо скасування рішення виконавчого комітету "Про затвердження переліку міських автобусних маршрутів, що виносяться на конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування" (маршрут № 36).

– Під час обговорення комісія зважала на те, що основними критеріями для ухвалення рішення є дотримання законодавства України, безпека при користуванні громадським транспортом, доступність громадського транспорту для інвалідів, екологічна безпека використання транспортних засобів для оточуючого середовища, комфортність поїздок, економічність та обґрунтованість тарифів. Врешті, комісія виробила свої рекомендації, – розповіла голова постійної комісії Черкаської міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища Колісник Ольга.

У результаті обговорення вирішили доручити департаменту житлово-комунального комплексу до 30.07.2014 надати інформацію щодо законності тендеру по відкриттю маршруту №36, графік усіх автобусних маршрутів та інформацію щодо його дотримання, а також інформацію про шкідливі викиди в атмосферу ТЗ на маршрутах №21 та №36.

Комісія також рекомендувала Департаменту житлово-комунального комплексу протягом місяця розробити та затвердити щохвилинний графік руху маршрутних таксі у місті та інформувати про нього на зупинках. Також планують забезпечити всі маршрутки технічними засобами для відслідковування їх місцезнаходження та часу пересування по місту згідно з графіком. Комісія вважає за потрібне прописати в тендерних умовах встановлення відповідного обладнання GPS для відслідковування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Боксерка із Черкащини битиметься з вірменкою за звання чемпіонки Європи

Черкащанка Тетяна Довгаль здобула перемогу у чвертьфіналі Чемпіонату Європи з боксу U-23. Далі - бій за звання чемпіонки Європи....

У Черкасах відмінили продаж кінотеатру: хто ініціював скасування аукціону

Сьогодні, 18 жовтня, у Черкасах мав відбутися аукціон із продажу будівлі колишнього кінотеатру «Романтик». Проте депутати Черкаської міської ради...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x