Новини"Псевдобізнесменам" доведеться легалізувати свій бізнес

"Псевдобізнесменам" доведеться легалізувати свій бізнес

-

- Advertisment -

У Черкасах вже з серпня розпочнуть перевірку всіх суб’єктів господарювання, які провадять підприємницьку діяльність, повідомляють у Державній податковій інспекції.

Представники черкаських підприємств, які працюють у правовому полі, все частіше звертаються до ДПІ з проханням захистити їх від неконкурентних умов, що створюються нелегальним бізнесом. За їхніми словами, чимало "підприємливих" громадян здійснюють діяльність на ринках без статусу приватного підприємця та відповідних дозвільних документів, у результаті чого сумнівною є і якість реалізованої ними продукції. Такі "недоліки" вони компенсують заниженими цінами, що завдає збитків легальному бізнесу.

– Зважаючи на вищевикладене, всі суб’єкти господарювання, які провадять підприємницьку діяльність, починаючи з серпня 2014 року, будуть перевірятись контролюючими органами обласного центру з питань дотримання податкового законодавства, наявності дозвільних документів на право здійснення підприємницької діяльності та оформлення  найманих працівників, – зазначив начальник ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа.

До початку перевірок податкова інспекція дає можливість фізичним особам, які провадять підприємницьку діяльність без належного оформлення, провести державну реєстрацію згідно чинного законодавства.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На черкаській площі спорудили лабіринт медіаграмотності

У Черкасах розмістили лабіринт, за допомогою якого кожен охочий може покращити свої знання про споживання інформації. Про це пише...

На Золотоніщині чоловік украв прапор із могили військового

Поліцейські повідомили про підозру золотонісцю у нарузі над могилою полеглого військового. Про це повідомляє Поліція Черкащини. 53-річного жителя Золотоніського району...

Цікаве:

Шампанське і десерти: як правильно підібрати гастрономічну пару?

Ігристі вина — це дуже смачні напої, і вивченню...

Композитна чи Металева арматура – що краще для фундаменту?

Вибір правильного типу арматури має вирішальне значення для забезпечення...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x