НовиниУ Черкасах почалося голосування за найкращі графіті

У Черкасах почалося голосування за найкращі графіті

-

- Advertisment -

Черкаські художники подали на конкурс графіті "Технології як мистецтво", ініційований компанією ВОЛЯ, дев'ять ескізів. Серед учасників як професійні художники, так і початківці.

− Разом із талановитими людьми ми хочемо зробити Черкаси кращими й затишнішими. Більшість ескізів приголомшливі! Першою нас порадувала команда студентів Черкаського технологічного університету. Потім до творчого експерименту приєдналися студенти Черкаського національного університету й відомі художники України Сергій і Юлія Байрак. Дякуємо всім, хто підтримав нашу ідею. Ваші графіті будуть довго радувати око мешканців нашого міста, − говорить директор Черкаського регіонального підприємства компанії ВОЛЯ Микола Громов.

Самі художники теж були раді можливості внести свою лепту в творчу ініціативу компанії.

− Родині Байрак подобається робити життя людей яскравішим, наповнюючи його соковитими кольорами й хорошим настроєм. Особливим кожне місто роблять його мешканці та їхні ідеї, втілені в життя. Завдяки розпису паркана вулиця буде мати веселий вигляд навіть у похмурі дні. Авторські розписи місць соціального призначення, цікаві архітектурні й ландшафтні ідеї допомагають зробити місто справді неповторним місцем для життя й відпочинку, – говорять учаники Сергій і Юлія Байрак.

Радий нагоді попрацювати у такому жанрі, як стріт-арт і Богдан Горпініч.

− Саме цей напрям дає простір для фантазії і дуже великий масштаб для виконання робіт. Бетонний паркан сам по собі не може радувати, але, якщо він буде мати вигляд унікального арт-об'єкта, це не тільки заквітчає сірі стіни, а й подарує позитивні емоції, – говорить учасник.

Визначати переможців конкурсу за такими критеріями, як цілісність композиції, оригінальність авторського задуму, емоційна виразність, буде експертне журі у складі представників ВОЛІ й інформаційних партнерів проекту графіті: ТРК "ВІККА", інтернет-видань "Прочерк" і "Про все", а також газети "Вечірні Черкаси".

Проголосувати за ескіз, що сподобався, можуть і учасники соціальних мереж, залишивши свій "лайк" на сторінках ВОЛІ ВКонтакте  і Facebook. Тут представлено всі конкурсні роботи. Голосування триватиме до 21 вересня 2014 року. Роботи переможців прикрасять паркан ВОЛІ, а художники отримають від компанії призи й подарункові сертифікати на VIP-користування послугою інтерактивного телебачення упродовж року. 

 

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x