НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 12 жовтня

Опубліковано актуальну карту АТО на 12 жовтня

-

- Advertisment -

Попри певне зниження напруги в зоні проведення АТО, в окремих районах ситуація залишається складною через провокації терористів. Найбільш неспокійна ситуація під Дебальцево, у Донецькому аеропорту та біля міста Щастя. Як зазначив сьогодні під час щоденного брифінгу заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Полевий, за минулу добу загиблих серед українських військових немає, поранено 4 військовослужбовця.

Протягом доби терористи 4 рази обстріляли Донецький аеропорт з мінометів, зенітних установок та стрілецької зброї. У результаті постійних штурмів позицій ЗС України в аеропорту Донецька загони терористів та російських найманців зазнають критичних втрат. За оперативними даними, поповнювати угруповання бойовиків планують за рахунок членів козачих організацій з Російської Федерації. Однак з цим є проблеми, бо все більше найманців відмовляється їхати на Донбас, адже інформація про мужність і героїзм українських військових широко поширюється у Росії.

У передмісті м. Горлівки – селі Майорське наші бійці відбили атаку терористів на  блокпост сил АТО. Наші позиції неподалік н.п. Нікішине, Новоласпа, Уманське були обстріляні з гранатометів, мінометів та стрілецької зброї.

Єдиний випадок застосування терористами артилерії зафіксовано поблизу с. Міус, де було обстріляно блокпост сил АТО. В цілому стволову та реактивну артилерію проти українських військ бойовики майже не застосовують. Водночас артилерія регулярно використовується під час сутичок між різними бандами терористів. Такі сутички останнім часом почастішали. Вони несуть особливу небезпеку для мирного населення.

Ситуація у Маріуполі спокійна і контрольована, міські служби працюють у штатному режимі.

Карту збільшеного розміру можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Уманщині чоловік постраждав через пожежу в будинку

Вчора, 21 жовтня, близько 22:30 у селі Дзензелівка сталася пожежа в житловому будинку. Як повідомили в пресслужбі ДСНС у...

Патрульні Черкащини повернули додому двох літніх людей

Поліцейські Черкащини не припиняють надавати допомогу людям старшого віку, які загубилися. За останні вихідні було зафіксовано кілька випадків, коли...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x