НовиниЧеркащинаНа Черкащині розділили 80 млн: хто утримуватиме дороги області

На Черкащині розділили 80 млн: хто утримуватиме дороги області

-

- Advertisment -

На Черкащині Служба місцевих автомобільних доріг провела чотири тендери на поточний і ямковий ремонт доріг, які мають статус «місцевих». Було оголошено  чотири аукціони – по кількості районів на Черкащині. Загалом розділили 81,5 млн. грн дорожнього пирога. Результати торгів оприлюднені на порталі «Прозоро».

Місцеві дороги – це дороги між населеними пунктами. Адже шляхи державного значення ремонтує і утримує Служба автомобільних доріг, вулиці в населених пунктах (містах і селищах) – територіальні громади. А між селами – це вже прерогатива Служби місцевих автодоріг.

Золотоніський район

Сума тендеру на утримання місцевих доріг Золотоніського району складала майже 14,3 млн. грн. Переможцем стало ТОВ «Будівельне управління 77» з пропискою у Каневі. Підприємство зголосилося утримувати золотоніські автошляхи за 14 млн грн. Економія для бюджету склала майже 300 тис. грн.

ТОВ «Будівельне управління 77» прописане в Каневі. Його засновник Ростислав Осипенко. Свого часу мав відношення до Канівської філії облавтодору. Минулого року його компанія здійснювала поточний і ямковий ремонт на території Канева та Золотоніського району.

Черкаський район

Дороги найбільшого району області обслуговуватиме фірма з одеською пропискою – ТОВ «Росдорострой». Компанія проводитиме зимове утримання автошляхів, а також ямковий ремонт, за 22 млн 900 тис грн. Причому стартова ціна лоту була на 19 тис. грн більше.

ТОВ «Росдорстрой» повязують із бізнесменами з Одеси. Керівники та засновники фірми є депутатами Одеської міської ради від партії «Довіряй справам», до якої має відношення мер Одеси Геннадій Труханов.

Звенигородський район

Утриманням автошляхів місцевого значення Звенигородського району займатиметься київська фірма ТОВ «Лекс-груп». Вони робитимуть це за 21,4 млн грн. Причому вони зменшили свою ціну, на відміну від інших учасників, на 4 млн. грн.

Уманський район

Автодороги Уманського району утримуватиме цього року фірма з Христинівки – ПП «Дорстрой». Вона належить Роберту Григоряну. Це один із монополістів з ремонту доріг в Черкасах та області.

«Дорстрой» утримуватиме дороги рідного району 18 млн 300 тис. грн.

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Трохи більше 100 доларів: яка середня пенсія у Черкасах

Середня пенсія в Черкасах сьогодні це 5098 грн, а мінімальна зарплата в Україні 8000. Про це повідомляє Опендатабот. 43% пенсіонерів...

У черкаському храмі вперше пройшов молебень українською мовою (ВІДЕО)

У Черкасах Свято-Михайлівський кафедральний собор, який розташований у Соборному парку, перейшов до Православної Церкви України. Повідомляє власкор ВІККА. Міський голова...

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x