НовиниМіліція спіймала крадія каналізаційних люків

Міліція спіймала крадія каналізаційних люків

-

- Advertisment -

Працівники черкаської обласної міліції спіймали на гарячому крадія каналізаційних люків. На його рахунку 24 епізоди вчинення крадіжок, а своїми діями чоловік завдав підприємствам Черкас збитків на загальну суму більше ніж 43 000 гривень.

Як інформує прес-служба УМВС у Черкаській області, чоловік ніс у руках каналізаційний люк і не очікував, що потрапить у поле зору працівника міліції.

Як з'ясувалося, 34-річний чоловік уже мав проблеми з законом і відбував покарання за майнові злочини. Після звільнення з місць позбавлення волі на шлях виправлення не став, на роботу не влаштувався, а взявся за старе. У вечірню пору доби ходив вулицями міста, у малолюдних місцях знімав кришки люків, розбивав їх на дрібні частини і продавав як металобрухт випадковим покупцям. Він зізнався у викраденні 26 каналізаційних кришок, а свої дії пояснив тим, що потрібні були гроші на власні потреби.

Щодо зловмисника слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Черкаси приїде “батько українського бестселера” Василь Шкляр

1 жовтня о 17:00 в Черкаській обласній універсальній бібліотеці імені Тараса Шевченка, що за адресою вул. Байди Вишневецького, 8,...

Робота у Черкасах: шукають вантажників, двірника та технолога

Національний лідер з виробництва безалкогольних напоїв «БОН БУАССОН БЕВЕРІДЖ» запрошує на роботу: - Вантажників - Водіїв навантажувача - Механіків виробничого обладнання - Технолога...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x