НовиниХристинівський елеватор нарощує потужності

Христинівський елеватор нарощує потужності

-

- Advertisment -

Нову чергу елеватора з потужністю одноразового зберігання зернових до 74 000 тонн нещодавно відкрили у Христинівському хлібоприймальному підприємстві. Одночасно зросла пропускна здатність транспортних систем, яка тепер становить 175 тонн на годину, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на гендиректора підприємства Олексія Цуркана.

Також збільшення потужностей додає нових можливостей і районній залізниці. Адже тепер, за словами Олексія Івановича, підприємство може відправляти до 40 вагонів на добу – 2 600 тонн зерна.

Окрім цього, Христинівське ХПП встановило нову сушарку з активною аспірацією (вентиляцією) з метою запобігання засмічення навколишніх територій летючими відходами виробництва та покращення екологічної безпеки району.

– Таке нововведення дозволяє активно поглинати відходи продуктів сушіння, щоб вони не потрапляли в атмосферне повітря. І якщо ця сушарка виправдає наші сподівання, ми не будемо економити і замінимо всі сушарки на аналогічні. А що стосується економічного ефекту, то завдяки новій сушарці в цьому році наше підприємство вийшло на обсяги сушіння в 3,5 тисячі тонн зерна на добу, – каже керівник підприємства.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відбувся благодійний концерт за участі KOZAK SYSTEM

На площі біля Черкаської міської ради відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України. Відомий український рок-гурт KOZAK SYSTEM...

На Черкащині оборонці неба знищили два ворожі БпЛА

Під час нічних тривог на Черкащині у небі були зафіксовані ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x