НовиниУ мерії хваляться економним святкуванням Дня перемоги

У мерії хваляться економним святкуванням Дня перемоги

-

- Advertisment -

Цьогорічне святкування 9 травня буде найменш затратним, порівняно з попередніми роками. Владці скасували масштабний парад і вирішили обмежитися короткотривалим мітингом. Незважаючи на це, святкові заходи все ж відбудуться у скверах та парках міста повідомляє комунальне підприємство "МІА "Черкаси".

На святкування Дня Перемоги з міського бюджету було передбачено 100 тисяч гривень, але буде задіяно лише 74 тисячі, оскільки частину витрат на себе бере облдержадміністрація. В минулих роках святкування 9 травня обходилося місту від 120 до 150 тисяч гривень.

? На засіданні за участю громадських організацій ми обговорили святкування цієї знаменної дати, також обговорення відбулося в облдержадміністрації та на засіданні Народної ради. Позиція узгоджена як з громадськими, так і з ветеранськими організаціями. Тож, 9 травня ми відмовилися від параду. На Соборній площі о 10 годині відбудеться короткий мітинг. Оскільки очікується спекотна погода +28?29°C, він має закінчитись о 10.30, після чого відбудеться хода до Пагорба Слави та покладання квітів, – зазначила директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Маліщук.

Святкові заходи та концертні програми відбудуться у парку 50-річчя, на площі 700-річчя, біля ВНЗ, біля пам’ятників, на привокзальній площі, у сквері за ОДА.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збито 9 ворожих БпЛА під час останніх тривог

За попередніми даними, під час останніх повітряних тривог захисники неба знищили 9 ворожих безпілотників. Про це повідомляє начальник Черкаської...

40% готовності: на Уманщині відбудовують ліцей

Ліцей у Паланській громаді послідовно відбудовують. Наразі тут виконано понад 40% від необхідного. Вже зроблене оглянув очільник області Ігор...

Цікаве:

Іграшки для дорослих: як вибрати ідеальний девайс для яскравих відчуттів

У сучасному світі іграшки для дорослих стають невід'ємною частиною...

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x