НовиниНа Черкащині ремонтують дороги, якими возять школярів

На Черкащині ремонтують дороги, якими возять школярів

-

- Advertisment -

На Черкащині ремонтують дороги на маршрутах руху шкільних автобусів. Про це повідомляють в обласній службі  автомобільних доріг.

Загалом, станом на 1 вересня дорожніми підприємствами та організаціями у регіонах ліквідовано близько 770 тис. м2 ямковості, замінено 3660 дорожніх знаків. На понад 5 тисячах км відремонтовано та встановлено майже 1,2 тис. м огородження, а на 4,5 тисяч км доріг та 2443 пішохідних переходах нанесено та поновлено дорожню розмітку. Ці показники поступаються минулорічним.

Працівники Служби автомобільних доріг у Черкаській області упродовж останнього місяця з вищезазначеною метою відремонтували 0,3 км огорожі, ліквідували понад 2 тис м кв ямковості, поновили 1,5 км розмітки, влаштували 14 пішохідних переходів, замінили 58 дорожніх знаків.

У  Службі автомобільних доріг у Черкаській області нагадують про відповідальність учасників дорожнього руху за дотримання встановлених обмежень швидкісного режиму руху в населених пунктах.

– Маленьким пішоходам також варто добре знати, в яких місцях можна переходити дорогу, тож в цьому питанні велике значення мають бесіди у навчальних закладах, – додає заступник начальника експлуатаційного відділу Руслан Гребенюк. – Дорожники роблять усе можливе, аби за умов обмеженого фінансування забезпечити нормальний стан доріг краю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Школа в Черкасах відзначила 50-річчя від дня заснування (ВІДЕО)

Черкаській загальноосвітній школі № 24 – 50 років! З нагоди ювілею у закладі відбулися святкові урочистості. Повідомляє власний кореспондент...

Черкаські Мавпи на чолі із 25-річним тренером вибороли перемогу в Луцьку

Черкаські Мавпи виграли свій перший матч ігрового тижня регулярного чемпіонату Суперліги Favbet, здолавши в Луцьку БК Рівне — 72:68....

Цікаве:

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...

Чому вигідно замовляти речі в американських магазинах?

Ціна часто є вирішальним фактором при виборі товарів, оскільки...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x