НовиниБезпека«Виключно для уточнення даних»: черкаську молодь чекають у військкоматах

«Виключно для уточнення даних»: черкаську молодь чекають у військкоматах

-

- Advertisment -

Призовна кампанія «Весна-2022» в Україні призупинена через воєнний стан. Попри те, молодь від 18 до 27 років зобов’язана звернутися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки для уточненя облікових даних та проходження комісії. Повідомляють у Черкаському обласному ТЦК.

З 1 квітня в Україні повинен був розпочатися призов на строкову військову службу громадян України відповідно до Указу Президента України №687/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2022 році».

Однак, зважаючи на військову агресію росії проти України 24 лютого 2022 року та на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, відповідно до пункту 20 частини першої статті 106 Конституції України, Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в Україні було введено воєнний стан. Оскільки на всій території України оголошено загальну мобілізацію, то призовна кампанія «Весна-2022» призупинена.

У ТЦК наголошують: молодь віком від 18 до 27 років (не чекаючи повістки) впродовж 10 днів з початку весняного призову на строкову військову службу ЗОБОВ’ЯЗАНІ звернутися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки ВИКЛЮЧНО для уточнення облікових даних та проходження медичної комісії.

Читайте також: Окупанти готуються працювати на кладовищі в Росії – черкаська СБУ перехопила дзвінок

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах демонтують МАФи (ФОТО)

За два тижні у Черкасах демонтовано 15 незаконних тимчасових споруд. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповів...

Хто організовує суспільно корисні роботи «Армії відновлення»?

Війна вплинула на зайнятість населення, зруйнувала багато робочих місць. Проект «Армія відновлення» запроваджено Урядом України восени 2022 року з...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x