Морква – цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти всім, особливо дітям. З неї часто готують пироги, торти, котлети, відбивні, а також додають практично у всі супи, каші та салати.
Рецепт апетитного гарніру з моркви, який підійде до будь-якої страви.
Інгредієнти:
- морква – 300 г
- овочевий або курячий бульйон – 150 мл
- вершкове масло – 2 ст. л.
- цукор – 1 ч. л.
- чорний перець та сіль – за смаком
Спосіб приготування:
1. Моркву поріжте кружальцями.
2. Нагрійте бульйон, додайте цукор, сіль, перець та вершкове масло, грійте, доки масло не розтане.
3. Опісля влийте бульйон та доведіть до кипіння на сильному вогні, киньте моркву та накрийте кришкою й готуйте ще 30 хвилин. За цей час ця рідина перетвориться на глазур, а морква стане м’якою.
4. Помийте та дрібно наріжте петрушку.