Незабаром в Україні, а саме 28 лютого, починається Масляна. Головною стравою цього свята є – млинці. Їх можна робити з різними начинками, а також різного кольору, якщо додати сік, наприклад, з буряка або шпинату.
До вашої уваги рецепт смачних та корисних млинців зі шпинатом та смачною начинкою, які ви приготуєте всього за 20 хвилин.
Інгредієнти:
- листя шпинату – 80 г
- вода – 120 мл
- молоко – 120 мл
- яйця – 2 шт.
- цільнозернове борошно – 80 г
- оливкова олія – 5 мл
- сіль – 2 г
Начинка:
- рікота або фета – 120 г
- слабосолоний лосось – 80 г
Спосіб приготування:
- Помийте та обсушіть листя шпинату.
- Перекладіть їх у блендер, додайте до них воду й добре збийте.
- Після додайте туди яйця, оливкову олію, сіль, борошно та молоко, знову все збийте до однорідності.
- Посмажте млинці.
- Змастіть млинці сиром, зверху викладіть рибу та заверніть, як зручно, можна рулетом, можна трикутником.
Млинці будуть смачними як у холодному, так і теплому вигляді.
Читайте також: чизкейк без випікання з курагою та апельсинами: найпростіший рецепт
Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:
сторінка у фейсбуці,
акаунт в інстаграмі,
ми в TikTok.
Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.