НовиниЧеркасиНа які проєкти в Черкасах витратять гроші «Громадського бюджету»?

На які проєкти в Черкасах витратять гроші «Громадського бюджету»?

-

- Advertisment -

У Черкасах обрали малі та великі проєкти, що стали остаточними переможцями «Громадського бюджету». Про це інформують на сайті міської ради.

Проєкти-переможці будуть реалізовані в Черкасах 2022 року за програмою «Громадський бюджет». Їх відібрали з тих, за які черкасці проголосували онлайн.

Усі обрані громадою об’єкти розділили на 4 категорії: «малі бюджетні», «великі бюджетні», «малі громадські» та «великі громадські». Загалом на реалізацію проєктів знадобиться близько 28,5 млн грн.

Серед проєктів-переможців «малих бюджетних»: придбання радіотелеметричного електроенцефалографу для міської дитячої лікарні, придбання сучасного інвентаря для ДЮСШ з веслування; капітальний ремонт будівель (пандусів) Другої міської лікарні.

Серед проєктів-переможців «великих бюджетних»: спортивний майданчик для занять спортом та відпочинку для дітей початкової школи гімназії №31; відкритий спортивний простір на території гімназії №9 для занять фізкультурою; заміна покриття легкоатлетичних бігових доріжок по периметру стадіону для учнів 26 та 30 шкіл та жителів мікрорайону.

Серед проєктів-переможців «малих громадських»: озеленення площі 700-річчя; тренажерна зала для занять спортом біля пляжу «Живчик»; облаштування дитячого майданчика у сквері «Затишний».

Серед проєктів-переможців «великих громадських»: встановлення наземних пожежних гідрантів по бул. Т.Шевченка та вул. Хрещатик для забезпечення пожежної безпеки центральної частини Черкас; проведення ремонтних та відновлювальних робіт міського фонтану на площі 700-річчя з упорядкуванням клумб на території площі; облаштування арт-скверу «Диво-звірі».

Нагадаємо, у голосуванні за проєкти Громадського бюджету взяли участь 14666 черкасців. Із повним переліком проектів-переможців можна ознайомитися за посиланням.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині збили 5 ворожих БпЛА

З ночі до ранку на Черкащині тривала повітряна тривога, під час якої оборонці неба відбили чергову повітряну атаку ворога....

Віра в дитячий талант: черкаський благодійник нагородив учасників конкурсу дитячого малюнка (ВІДЕО)

В офісі інвестиційного фонду «Олімп – гарант» лунає дитячий сміх. Тут зібралися переможці та учасники організованого фондом конкурсу дитячого...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x