НовиниРада ухвалила законопроект про люстрацію у першому читанні

Рада ухвалила законопроект про люстрацію у першому читанні

-

- Advertisment -

Народні депутати у першому читанні ухвалили законопроект "Про очищення влади". За проголосували 252 депутати. Про це повідомляє видання "РБК Україна".

Цей законопроект передбачає проведення процедури відповідної перевірки під час вирішення питання про можливість призначення особи, як суб'єкта перевірки, на посаду в органах влади, а також організацію процедури перевірки осіб, які є суб'єктами перевірки на відповідність визначеним законопроектом критеріям, з метою вирішення питання щодо можливості їх подальшого перебування на відповідній посаді.

– Стосовно осіб, які претендують на зайняття посади державного службовця, за їх письмовою згодою проводиться перевірка у порядку, встановленому законом України "Про очищення влади". У разі прийняття на державну службу на конкурсній основі така перевірка проводиться після проведення конкурсу стосовно осіб, які рекомендовані для призначення на посаду, – йдеться у документі.

Авторами законопроекту "Про очищення влади" виступили народні депутати Юрій Дерев'янко (позафракційний), Віталій Журавський ("Економічний розвиток"), Олег Тягнибок (фракції "Свобода"), Сергій Соболєв (фракція "Батьківщина"), Віктор Чумак (фракції "Удар"), Леонід Ємець ("Батьківщина"), Олег Бондарчук ("Свобода"), Олег Осуховський ("Свобода"), Юрій Сиротюк ("Свобода"), Валерій Пацкан ("Удар"), Сергій Каплін ("Удар"), Ярослав Гінка ("Удар"), Роман Чернега ("Удар"), Павло Різаненко ("Удар") та Юрій Благодир (група "Суверенна європейська Україна").

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув золото на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Артем Мозговий, вихованець КДЮСШ №2 з Черкас, виборов золото на чемпіонаті юнацької ліги Європи з кульової стрільби з гвинтівки....

Від ікринки до рибинки: на Черкащині діє масштабний риборозплідник (ВІДЕО)

Унікальне рибне господарство діє у Черкаській області. За майже 30 років роботи Іркліївський риборозплідник став чи не найпотужнішою базою...

Цікаве:

Посудомийні машини: ваш надійний помічник на кухні

Сучасний ритм життя змушує нас шукати способи економії часу...

Надійні стелажі для складу – максимізуйте простір та безпеку зберігання продукції

В умовах сучасного бізнесу ефективне використання складських приміщень стає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x