Межі вдосконалення таки не існує. Минулоріч черкаський «Дніпро» посів перше місце в Україні серед тризіркових готелів. Тоді ж він ще й потрапив до вищої ліги чотиризіркових готелів. На досягнутому не зупинився і вже цьогоріч знову взяв участь в конкурсі-огляді – «Кращий готель України» у номінації «Кращий чотиризірковий готель». Аби довести, що в новому статусі теж не пасе задніх. Чи виборов він призове місце – дивіться у сюжеті далі.
У готелі «Дніпро» – святкова атмосфера. Усі працівники в очікуванні поважних гостей з Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України. Вони вже традиційно приїжджають не з порожніми руками, а з нагородами. У цьогорічному конкурсі «Кращий готель України» взяли участь аж 138 готелів. Черкаський «Дніпро» посів почесне третє місце серед чотиризіркових гігантів готельного бізнесу України.
Генеральний директор Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України не приховує свого захоплення «Дніпром». Він залюбки щороку приїжджає до Черкас, аби вкотре нагородити «дніпровців».
Микола Євдокименко, генеральний директор Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України: «Очень приятно приезжать в ваш коллектив. И я вам сажу, мы сегодня смотрели ваше хозяйство. Обязательно что-нибудь новое».
Обласна влада теж не скупиться на хвалебні слова та нагороди для «Дніпра». Ще б пак – щороку до обласного бюджету працівники підприємства вносять до мільйона гривень.
Володимир Гресь, голова обласної ради: «Готель – це візитна карточка не тільки міста Черкаси, а й нашої Черкаської області. І сюди приїжджають гості з усіх куточків не тільки нашої України, а й всього світу».
Гості дякують владі за підтримку готелю. А влада – «дніпровцям» за роботу.
Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Я вчора був у відрядженні в Чернігові і спеціально заїхав до ваших колег в готель «Придністрянський» з такою ж історією виникнення, існування. Радує те, що готель в Чернігові живе, розвивається, а ще більше мене радує те, що готель «Дніпро» в Черкасах розвивається ще краще».
Цього дня без нагород не залишився ніхто – від директора до двірника. Після офіційної частини – святковий обід для працівників готелю та гостей.