НовиниЧеркасиВечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

Вечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

- Advertisment -

Заступник директора підприємства «Гладкий» Сергій Сухін поділився смачним і недорогим рецептом приготування хеку. Все просто, смачно і не дорого, зазначив він. По часу займає не більше 30 хвилин.

Інгредієнти:

Хек – 2-3 штуки

Кукурудзяний крохмал – 200 гр

Сіль за смаком, під час маринування

Спосіб приготування:

Хек порізати на шматочки, маринувати у соусі протягом 5 хвилин.

Посипати кукурудзяним крахмалом і на розігріту  сковороду з кукурудзяною олією викласти хек.

Обсмажуємо з кожного боку до рум’яної скоринки на середньому вогні

Подаємо з любов’ю

Насолоджуємося

У попередньому дописі сайт vikka.ua розповідав про рецепт грузинського хачапурі від олега Скалька

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

СБУ зібрала доказову базу на зрадника, який командував штурмами міст на східному фронті

СБУ заочно повідомила про підозру ще одному зраднику, який командував штурмами Попасної, Троїцького, Рубіжного. Працівники служби безпеки задокументували злочини...

У Смілі проведуть в останню путь бійця, який загинув у Покровському районі

У боях із ворогом Черкащина втратила ще одного нашого захисника - Антона Войцеховського з міста Сміла. Про це повідомляють...

Цікаве:

Чому моторна олива 10w40 є популярним вибором для водіїв?

Моторна олива 10w40 користується популярністю серед водіїв завдяки своїй...

Які переваги мають всесезонні шини 225/50 R17?

Сезонна заміна гуми — справа досить клопітка і недешева....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас