НовиниЧеркасиВечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

Вечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

-

- Advertisment -

Заступник директора підприємства «Гладкий» Сергій Сухін поділився смачним і недорогим рецептом приготування хеку. Все просто, смачно і не дорого, зазначив він. По часу займає не більше 30 хвилин.

Інгредієнти:

Хек – 2-3 штуки

Кукурудзяний крохмал – 200 гр

Сіль за смаком, під час маринування

Спосіб приготування:

Хек порізати на шматочки, маринувати у соусі протягом 5 хвилин.

Посипати кукурудзяним крахмалом і на розігріту  сковороду з кукурудзяною олією викласти хек.

Обсмажуємо з кожного боку до рум’яної скоринки на середньому вогні

Подаємо з любов’ю

Насолоджуємося

У попередньому дописі сайт vikka.ua розповідав про рецепт грузинського хачапурі від олега Скалька

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Майже 14 000 авто імпортували на Черкащину за останні півроку

13 921 авто за ці півроку завезли в Черкаську область з-за кордону. Загалом цього року до України завезли 273...

У Черкасах проведуть благодійний рок-концерт

На площі біля Черкаської міської ради відбудеться безкоштовний благодійний концерт на підтримку ЗСУ популярного українського рок-гурту KOZAK SYSTEM. Про...

Цікаве:

Як вибрати страховий поліс для поїздки за кордон: поради мандрівникам

Туристична страховка забезпечує всебічний захист здоров'я та життя мандрівника...

Ультрафільтрація: новий рівень очищення води

Проблема якості питної води стає дедалі актуальнішою для багатьох...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x